23 Kasım 2014 Pazar

Endgame'de bile bahtsızım!


Herkese merhabalar.. Uzun bir aradan sonra buradayım ve buraları çok özledim. Çok yoğun bir vize haftası geçirdim ve hala sınavlarım bitmedi ama buna rağmen hemen bir boşluk bulup yazı yazmak istedim. Kendi blogumdan uzak kaldım ama tabi ki takip ettiğim blogların paylaşımlarını okumaktan geri kalmadım. Birkaç blogger arkadaşımda gördüğüm ve hemen merakla yaptığım "Endgame'de ırkını bul" çok hoşuma gitti.  



Hala Endgame okuyorum :) Uzun zaman oldu biliyorum ama ne yazık ki okul için okumam gereken kitaplar hep bunun önüne geçti. Ne de olsa benim gözüm parada pulda değil diyor ve sindire sindire okuyorum yoksa tembelliğim ile alakası yok :)

Dün akşam büyük bir heyecanla tıkladığınızda ulaşabileceğiniz siteye girdim. Korku filmi gibi ürkütücü ama bir o kadar da insanı gaza getiren bir site yapmışlar. Facebook hesabınla giriş yapıyorsun ve kameranı açıyorsun sonra bu site Facebook'tan bilgilerine ulaşıyor ve sana özel bir video yapıyor, videonun sonunda da hangi uygarlığa ait olduğunu ve oyunu kazanmak için yüzde kaç şansının olduğunu söylüyor. Bunu neye göre kime göre yapıyor bilmiyorum ama bahtsızlığım, mağduriyetim ve şanssızlığım burada da peşimi bırakmadı :) 






Harrapan Uygarlığına ait olduğumu ve %60 şansım olduğunu söyledi, iyice hevesimi kaçırdı :) Üstüne üstlük kitapta da hiç mi hiç ilgimi çekmeyen Shari Chopra'da bu uygarlıktan bir kız. Sarah Alopay olup entrika yaratmaktansa; bir kızı annesi monoton ve acılı bir hayata sahip Shari oldum iyi mi :) 





Peki siz hangi uyarlığa aitsiniz? 
Benim gibi bahtsız mısınız yoksa şanslı mısınız?

7 yorum:

  1. Ahaha ben de Harrapan'im ama ben Shari'yi sevmiştim :D Bir tek yaşama şansımın düşük olması canımı sıktı ya :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) Ben tam bir Sarah Alopay'im ya aşk ve ihtiras olmalı :)))

      Sil
  2. ben kameramı açmam :Djsadşlaj

    YanıtlaSil
  3. Belki blogumda görmüşsündür, ben de Giritli çıktım ve %89 şansım varmış. Ne yazık ki bu ırkın oyuncusu her ne kadar İstanbul'da yaşıyor olsa bile pek sevmemiştim. :D Ama olsun Girit iyidir. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım gördüm seni ben vallahi çok şanslısın :D ama marcusu bende pek sevmedim, çok iticiydi :))

      Sil
  4. Bu kitabı ilk gördüğümden beri acayip merak ediyorum ^_^ Kitabı henüz alıp okumadım ama yine de yaptım testi :D Minoan ırkına aitmişim, şansım da %78 çıktı. Fena değil bence ;)

    YanıtlaSil
  5. Mimlendiniz :) http://ruyakapanim.blogspot.com.tr/2014/11/dr-coffeeden-ilk-mim-kendime-ayrdgm.html

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...