30 Ocak 2016 Cumartesi

Film Molası / Masa 21



Merhabalar film molalarımın bu seferki konuğu bir hint filmi olan "Masa 21". Aslında hint filmlerine karşı hep bir ön yargım vardır. 3 Idıots buna dahil değil tabi ki ama yine de pek sevmem. Devamlı dans etmeleri şarkı söylemeleri beni illet eder ama bu da onların farkı o yüzden de saygı duyarım. Her neyse film bolca gerilim öğelerine sahip olması nedeniyle ilgimi çekti. Yine konusunu hiç okumadan trailer izlemeden başladım ve tek kelimeyle BA-YIL-DIM.

Film zaman geçirmelik değil kesinlikle, izleyene ders niteliğinde olduğu açık. İnsana birşeylere katan filmler değerlidir. Bu da onlardan birisi. 

Vivaan ve Siya çifti aslında kendilerinin karşılayamayacakları kadar pahalı olan bir tatil kazanırlar. Fiji adalarında muhteşem güzellikteki otele gittiklerinde karşılarına otelin sahibi çıkar ve onlara hayatları boyunca unutamayacakları birşey teklif eder. Bu bir oyundur ve ucunda yüklüce bir para vardır. Genç çift ne tür bir oyunda olduklarını anlamadan tuhaf şeylerin ortasında bulurlar kendilerini.



Film tam bir romantik komedi tadında başlıyor. Klasik hint müzikleri, danslar vs.. Ama olaylar geliştikçe işler ilginçleşiyor ve izleyiciyi kendisine kilitliyor. 

Aslında itiraf etmem gerekirse yer yer sıkıldığım oldu, fazla uzatıldığını düşündüğüm sahneler gibi ama filmin sonuna geldikçe herşey puzzle gibi tak tak yerine oturdu ve vay canına dedirtti. 


Sonu şaşırtıcı ve beklenmedik bir şekilde bittiği için benden tam puan alan bu filme siz de kesinlikle bir şans vermelisiniz. Her zaman olduğu gibi çok detaya girip heyecanı kaçırmak istemiyorum. İzleyin ve kararınızı siz verin. 


Keyifli seyirler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...