30 Ekim 2014 Perşembe

Yardım edin bloggercanlar !


Bir süredir üstümde bir ağırlık bir kıpırdayamama hali hakim. Yatağa yatınca soldan sağa sağdan sola yuvarlanıyorum. Hasta mıyım değil miyim bilmiyorum. Geceleri uyuyamıyorum. Emekliler gibi sabah 7 de hiçbir işim olmamasına rağmen uyanıyorum. Böyle sıkıntılı günler geçiriyorum anlayacağınız ve en kötüsü de kitap okuyamıyorum. Elimin altında bir kaç kitap var okumak istediğim ama nedense elim gitmiyor. Şu ünlü "Endgame" kitabı elimde sürünüp gidiyor. Kitabın ucunda 500.000$ var o bile beni heyecanlandırmıyor. Bu yüzden şimdi size ihtiyacım var. O blogtan bu bloga gezinip yapılan bütün kitap incelemelerine bakıyorum ama yine de beni heyecanlandıran bir kitap bulamıyorum. 

Sonuç olarak canlarım ciğerlerim bana beni kendime getirecek kitaplar lazım. Bana bu konuda yardımcı olup önerilerde bulunursanız beni çok mutlu edersiniz. Yorumlarınızı bekliyorum. 

xoxo.

12 yorum:

  1. Aaa sen bayağı bayağı gitmişsin. Arada olur böyle bir kitaplardan bıkmışlık. Bir süre sonra geri dönersin. Valla sana tavsiye edebileceğim bir kitapta yok.

    YanıtlaSil
  2.  ☆ HayirLi 
    _____________☆★☆ 
    ____________☆★ ★☆ Merhabalar
    __☆_☆_☆_☆_★ ★ ☆ ☆ ☆ ☆☆ 
    ___☆★ ★ ★ ____ ★ ★ ★☆ Kıpır kıpır
    ____☆★ ★ _,,★,,,__★ ★☆bir akşam
    ______☆★ _( ◡␣◡) __★☆ DiLerim 
    ____☆★ ★_ (")(") __★ ★☆
    ___☆★ ★ ★ ______ ★ ★ ★☆ SevgiLerimLe,,,
    __☆_☆_☆_☆_★ ★ ☆ ☆_☆_☆_☆Biraz keyif katmak için
    ____________☆★ ★☆☆bu tavşan size dua ediyor =))
    _____________☆★☆☆
    _______________☆ Keyifli okumalar inşaAllah dilediğiniz kitabı bulursunuz =))

    YanıtlaSil
  3. Benim Endgame yorumumu bir oku, belki o sana benim heyecanımı bulaştırır :D Eğer o olmazsa, aklıma kitap gelirse buraya uçarım yine :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım kurabiyeyi hakketim ha ne dersin :) şimdi okudum ve güzel anlatımın için seni kutlarım gerçekten harika olmuş. Benim elimde türkçesi var yayınlandığı gün aldım ama hala bitiremedim sen düşün :) Bende kitapla ilgili bir yazı yazmıştım hatta ama sen para olayı dışında tam olarak kitabın kendisini anlatmışsın o yüzden çok hoşuma gitti. Bırakmayacağım bakalım bitince bir beyin fırtınası yapmak isterim seninle :)

      Sil
  4. Jane Austen hayatımı mahvetti adlı kitaba bir bakmanı öneririm sadece adı bile insanı heyecanlandırmaya yetiyor hem çok ağır değil hem merak uyandıran bir kitap :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vay canına daha önce hiç duymamıştım ama İngiliz Edebiyatıyla pek ilgilenmediğim için ilgimi çekmemiş de olabilir ama mutlaka değerlendirip alacağım çok farklı göründü gözüme. Çok teşekkür ederim okuduktan sonra seninle de konuşmak isterim kitap hakkında :)

      Sil
    2. Kitap Jane Austene hayran bir Amerikan tarafından yazılmış ama olaylar İngilterede geçiyor :D Okuduktan sonra veya okurken dudaninfeneri@gmail.com'a mail atabilirsin ben de konuşmak isterim :D

      Sil
  5. Tatlim kisisel gelisim kitaplarin -benim icin- en güzeli Talane Miedaner in 101 tavsiyesi olan "Kendi Coach un ol" kitabi, türkce belki ismi baskadir ama yazara göre bakarsin. :)
    veeee yok ben sevmem öyle kitaplar dersen ozaman hayatimda okudugum en en en güzel kitabi tavsiye ediyorum, kizkardesim benden seneler sonra okumustu ve oda benim gibi ilk düsündügü sey yazarla mutlaka tanismak istedigiydi, ama maalesef adam ölmüstü. "yasamak- Sevmek-ögrenmek" Leo Buscaglia.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dediğin gibi kişisel gelişim kitaplarından pek hoşlanmıyorum. O tarz aldığım hiçbir kitabın sonunu göremedim :) O yüzden de sanırım bu haldeyim :)) Ama diğer söylediğin kitaba bir şans vereceğim sanırım normal kişisel gelişim romanlarına hiç benzemiyor. Teşekkür ederim gerçekten beni mutlu ettin.

      Sil
  6. Eğer çiklit tarzında kitaplar seviyorsan Sophie Kinsella tavsiye ederim. Çok kafa yormadan,akıcı, mizahi bir şeyler okumak belki iyi gelecektir canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hemen inceliyorum teşekkür ederim umarım severimm :)

      Sil
  7. bazen oluyor böyle haller bende 6 ay elime kitap alamamıştım :(
    banada beklerim www.kiriksemsiye.blogspot.com
    sevgiler

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...