10 Ocak 2015 Cumartesi

Kitap Blogları Keşif Etkinliği

Herkese kocamaan sevgiler...
Bu sefer sizlerle bir "Blog Keşif Etkinliği" düzenlemeye karar verdim. Daha önce tabi ki bir sürü blog keşif etkinliği düzenlendi biliyorum. Ama bu seferki sadece "KİTAP" üzerine olsun istedim. Bu konuda bir etkinlik var mı yok mu bilmiyorum, eğer daha önce yapıldıysa da yenilemiş oluruz işte :)


Aramıza yeni katılan, blogger dünyası hakkında çok fazla bilgisi olmayan, hatta çok uzun zamandır yazı yazdığı halde yeterince kişiye ulaşamamış bloggerlar olabiliyor. Kitap bloglarını devamlı araştırıyor olmama rağmen benim bile çoğu zaman gözümden kaçabiliyor. 

Peki bu etkinlik için ne yapmalısınız?

  • Öncelikle sadece kitapla sınırlanmış gibi gözükmesine rağmen, blogunda kitap dışında başka konularda da yazılar yazan bloggerlar olabilir ve tabi ki bu etkinliğe onlarda katılabilir. Ama dediğim gibi illa  "KİTAPLAR" olmalı :)
  • Daha sonra bu yazının altına blogunuzun linkini verip, takipçiler için ve benim için;) güzel bir yorum yazın ki herkes birbirini keşfedebilsin :)
  • Etkinlik duyurusunu blogunuzda, facebookta, twitterda yada kullandığınız başka sosyal mecralarda duyurursanız çok tatlı olur. Böylece daha fazla kişiye ulaşabiliriz. Tabi ki zorunlu bir madde değil bu :) 

Umarım bu etkinlik hoşunuza gider ve bir sürü yeni blogger keşfederiz. 
Sizleri seviyorum.


15 yorum:

  1. Ben kişisel blogumda kitap yorumlarına yer veriyorum. www.ilkeee.com, sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. http://gokhantezcan.blogspot.com/ genelde kitap yorumu yaptığım arada film ve dizilerede değindiğim 2aylık emeklemeye başlayan blogum :)

    YanıtlaSil
  3. Sadece kitap yorumluyorum ben. :) Güzel bir etkinlik olmuş. İyi günler :) http://kalemsorluk.blogspot.ch/

    YanıtlaSil
  4. Merhabaa :) Blog keşfi etkinliklerine bayılıyooorum :)) Blogumda kitap yorumlarına yer veriyorum bende.
    http://kitaptanbayan.blogspot.com.tr/
    Hepinizi beklerimm :) Sevgiler ♥

    YanıtlaSil
  5. Merhaba :)
    2011'den bu yana blog yazıyorum.Bir kaç aydır da blogumu tamamen kitap blogu haline getirmeye karar verdim.Kendimce kitap yorumları yapıyorum,okuma hallerimi paylaşıyorum vs. :)
    www.zamansozleri.blogspot.com
    Sevgiler!

    YanıtlaSil
  6. Ne kadar güzel düşünmüşsün! Böyle bir şey inanır mısın benim de aklımdaydı. Benimki daha farklı bir fikirdi ama, belki ilerleyen günlerde hayata geçirebilirim. Ben de yeni bloglar keşfetmeyi çok seviyorum, özellikle kitap bloglarını. İlk blog açtığım dönemde bu kadar aktif olan kişi olduğunu görünce çok şaşırmıştım. Ben de blogumu açalı baya oldu aslında ama ben dünyanın en üşengeç insanı olduğumdan yeterince ilgilenemedim. Çoğu yorumu yapamadım, kafamdakiler eksik kaldı. Haliyle takipçi sayım beklediğimden düşük. Ama olsun. Bu sene daha aktif olmaya çalışacağım. :) Herkesi beklerim! Kitap da yorumluyorum bol bol, onun dışında film de bolca var. Dizi var, hafif moda var, haberler var ve tabi ki müzik var! Kitap-film ağırlıklı ama her şeyi yazdığım bir alan kısacası. Tekrar teşekkürler böyle bir etkinlik düzenlediğin için, bloguma beklerim. :) www.ortaboypopcorn.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  7. Arkadaşlar güzel yorumlarınız için teşekkür ederim fakat blogunuzda bildirirseniz daha fazla kişiye ulaşabiliriz.

    YanıtlaSil
  8. Yeni bloglar keşfetmek çok heyecan verici. Böyle bir etkinliği başlattığın için teşekkürler :) twitterda paylaştım hemen :D unutmadan benim blogum birkitapdelisi.blogspot.com :)

    YanıtlaSil
  9. Çok güzel bir fikir bu :) Bende yeni açtığım kitaplar üzerine blogumu paylaşmak isterim. http://kitapphane.blogspot.com.tr/?m=1

    YanıtlaSil
  10. Merhabalar :) Ben de bloğumda kitap yorumluyorum, ziyaretinizi beklerim :) :) http://zeynepslibrary.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  11. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  12. Merhaba, Benim blogumuda keşfetmeniz için beklerim :).
    Teşekkürler güzel etkinliğiniz için :)
    Blogumda kozmetik cilt bakımı- Kore kozmetik cilt bakımı ürünleri ile ilgil deneyimlerim, TCA vb leke giderici peeling deneyimlerim, alışveriş vb konularda yazılarım yer almaktadır :)


    yeppeun-yeoja.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  13. Blog dünyasına daha yeni girdim ve kısa zamanda bu etkinliğe denk gelebildiğim için çok mutluyum. Çok güzel bir fikir, gerçekten teşekkürler. Belki etkinlik bitmiştir ama ben yine de şansımı denemek için yorum yazayım dedim. Kişisel kitap yorumlarımı paylaştığım bloguma sizleri de beklerim :)
    http://www.kitaptadinda.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  14. Merhabalar blogunuzu takibe aldım. Benim blogum genel olarak kitaplar, pc oyunları ve filmler üzerine.Herkesi beklerim. http://birkitaphirsizi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  15. http://kitapgalaksimiz.blogspot.com.tr/?m=1 Uzun zamandır severek kitaplarla ilgili yazı ve videoları takip ediyorduk ve bugün bizde bir blog açtık bir göz atarsanız çok seviniriz

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...