29 Ocak 2016 Cuma

Film Molası / La Cara Oculta - Saklı Yüz



Merhabalar,

Bu sefer sizleri İspanyol yapımı harika bir film ile tanıştırmak istiyorum. Sanırım hayatımda ilk defa ispanyolca bir film izledim ve bu dile hiç hakim olmama rağmen bir an olsun sıkılmadım. Başarılıymış diyebileceğim ender filmlerden biri oldu benim için. Imdb puanı 7.3 gibi ortalamanın üstünde bir film kendisi. İçinde bolca dram ve bir o kadar da gerilim bulunan bu filme kesinlikle bir şans vermelisiniz derim. 


Filmin konusuna çok fazla değinip merakı öldürmek istemiyorum. Bende bir tavsiye üzerine izledim ve sakin trailer izleme sakın konusunu okuma diye bolca tembihlendim. İyi ki de beni uyarmışlar yoksa gerçekten bir esprisi kalmazdı. 

Kısaca söylemek gerekirse biz kadınların kendilerinden kocaman bir parça bulabileceği bir konuya sahip. KISKANÇLIK. Hemen hemen hepimizin yaşadığı sevdiğini paylaşamama durumu bu filmde çok güzel anlatılmış. Kıskançlığın bir kadına neler yaptırabileceğini merak ediyorsanız işte tam size göre bir film. 



İspanyol bir orkestra şefinin sevgilisinin arkasında sadece bir video bırakarak ortadan kaybolmasından sonra yaşananları anlatan bu film son dakikasına kadar gerilimi koruyup izleyici sıkmıyor. Bana kalırsa erkek oyuncu rezaletti ama diğer kızlar gerçekten de başarılı bir oyunculuk yeteneğine sahiptiler. 



İzlerken düşündüren, düşünürken gerilime sürükleyen ve ben olsaydım bende böyle yapardım dedirten bir film izlemek istiyorsanız bu filme kesinlikle bir şans vermelisiniz derim. Emin olun pişman olmucaksınız. 

Keyifli seyirler....



2 yorum:

  1. Çok güzel anlatmışsın meraklandim . Hem kopya vermeden hem de merak ettirecek kadar anlatmış sın:))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, umarım izleyince de seversiniz filmi :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...