20 Ağustos 2014 Çarşamba

Dizi Molası / Young & Hungry




Adı: Young & Hungry
Tür: Sitcom, Komedi
Yaratıcı Yönetmen: David Holden
Oyuncular: Emily Osment, Jonathan Sadowski, Aimee Carrero, Kym Whitley, Rex Lee
Ülke: ABD
Kanal: ABC Family
IMDB: 7,5/10
Süre: 22dk








Selamlar... Sevgili Turuncu Geceler blogunda bu diziyi önermişti ve benim de çok ilgimi çekmişti. Onun bu konuyla ilgili yazısını okumak isterseniz tık tık ! Yeni bir dizi arayışındayken karşıma bu dizinin çıkması çok iyi oldu. Bu sıcak yaz günlerinde gülüp mutlu olmak isteyenler için ideal bir dizi. Evet benim gibi bir dizikolikten geçer not alan bu dizi için tabi ki birkaç eleştirim de var. Mesela dizi konu açısından güzel ama ne kadar devam eder orası muamma. Dizinin önünün çok açık olduğunu düşünmüyorum, keşke olsa da beni şaşırtıp mutlu etse... Bir komedi dizisi olarak tabi ki ne Friends'in ne de HIMYM'ın yanından bile geçemez ama dediğim gibi eğlenceli ve güzel. Bu tarz dizilerden hoşlanıyorsanız eğer bu diziye bir şans verebilirsiniz... :) 


Oyunculuk gerçekten harika, bütün karakterler orjinal ve kendine has tiplerden oluşuyor. Hepsini çok sevdim. Tabi baş kahramanımız Gabi Diamon -Emily Osment- harikaa... 



Dizinin Konusu: 

Bir blogger olan Gabi Diamond, zengin bir iş adamının -Josh Kaminski- yanında şef olarak çalışmaya başlar. Josh'ın çılgın reklamcısı Elliot Park ile pek iyi anlaşamazlar. Fakat evin temizlikçisi Yolanka onun için iyi bir dost olur. Bunun yanında hem en yakın arkadaşı hem de ev arkadaşı olan Sofia Rodriguez ile evin kirasını ödemek için uğraşıp, ucuza ve hatta bedavaya şeyler alırlar.
Gabi, kendisine verilen deneme sürecinde işleri biraz karıştırır ve bu başına bela olur. Birde Josh'ın nişanlısı kendini beğenmiş Caroline var. Caroline ile Gabi arasında bir Josh savaşı başlar.




İşte Trailer:



KEYİFLİ SEYİRLER...

7 yorum:

  1. Harika bir yazı olmuş! :) Senaryo konusunda ben de senle aynı fikirdeyim.Umarım senaryo kıtlığı çekilmez ve güzel bir şekilde ilerler

    YanıtlaSil
  2. çok güzel anlatmışsınız merak ettim doğrusu :)) çekilişim var beklerim sizide...

    YanıtlaSil
  3. Bu diziyi izlesem mi izlemesem mi diye tereddütte kalmıştım. Postunuz bu konuda yararlı oldu diyebilirim.1 sezonluk dizilerden bende pek hoşlanmıyorum.

    İlginizi çekerse bloguma beklerim.sevgiler.

    http://burchins.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım beğenirsin :) zaman geçirmek için güzel bir dizi bence. Hemen geliyorum bende bloguna. XoXo :)

      Sil
  4. Meraklardayım listeme aldım en kısa zamanda başlayacağım :))

    YanıtlaSil
  5. çok merak ettim! bi an önce izlemek istiyorum :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...