9 Aralık 2014 Salı

Dizi Molası / Forever



İzleyecek artık doğru düzgün bir dizi bulamıyorum, nerede o eski diziler, ah bizim zamanımızda böyle miydi seslerini duyar gibi oluyorum. Çünkü ben de tam olarak böyle hissediyor-dum. Sonunda buldum ve benim gibi acı çekenleriniz varsa hemen sevindirmek istedim. Şu sıralar izlediğim American Horror Story'e rakip "Forever" dizisini buldum. İzleyenleriniz varsa ne demek istediğimi anlayacaktır, dizi bir bakıma çok saçma ama bir bakıma da son zamanların en iyi yapılmış dizilerinden biri :) Daha da meraklandırmadan şöyle kısaca konusundan bahsedeyim:



Dr. Henry Morgan, New York'un en iyi medikal müfettişidir ve bir sırrı vardır. Ölümsüzdür! 200 yaşındaki Dr. Morgan, sırrını sadece bir kişinin bildiğini düşünürken garip telefonlar ve hediyeler almaya başlamıştır. Bu sırada beraber çalıştıkları Dedektif Jo Martinez, Morgan'daki garipliği farkedecek ve onu çözmeye çalışacaktır.

Dizinin müzikleri bence harika. New York'u da çok güzel gösteriyorlar. Aynı zamanda oyuncular çok iyi, özellikle baş roldeki Ioan Gruffudd'un yakışıklılığı hakkında söylenecek pek bir şey yok :) Sadece en saçma bulduğum olay Morgan'ın öldükten sonra denizden çıplak bir şekilde yeniden çıkması... Adam birden kayboluyor yani böyle bir saçmalık olabilir mi :) Bunun dışındaki polisiye durumlar da dizinin akıcı olmasını sağlıyor. İzleyicilerinde olayları merak edip çözmeye çalışmaları amaçlanmış gibi. Bu nedenle beni kendine bağladı ve uzun bir süre de kopabileceğimi sanmıyorum. Bu tarz dizilerden hoşlanıyorsanız kesinlikle tavsiye ederim. En azından bir şans verin, hemen ön yargılı yaklaşmayın. 





Umarım seversiniz. Yorumlarınızı benimle paylaşmayı unutmayın!
İyi seyirler :)


9 yorum:

  1. Forever'ı keyifle izliyorum ben de :) Dizinin senaryosu New Amsterdam'a feci benziyor; o dizi ne oldu bilmiyorum, zaten çok izlememiştim de ama Forever daha iyi gibi sanki. Tam diziye alışmışken iptal edilme olasılığının olduğunu öğrenmiştim geçen haftalarda, neyse ki şimdilik öyle bir karar duymadım :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay kalbime indirecektin dur daha yeni başladım bitmesin :)

      Sil
  2. Ayy yaaa dizi paylasmaaa izleyesim geliyo güzel diziler bagimlilik yapiyo arka arkaya dayiyom sonraa ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. asgafgfa. olsun olsun biraz kafa dağıtmak iyidir :)

      Sil
  3. Merhaba
    Uzun zamandır dizi dünyasına uzak kalmıştım. İzlediğim dizilere de çok ara vermeye başladım. Forever'ı gördüğümde konusu beni biraz daha yaklaştırdı izlemek için. Sizin dediğiniz gibi bazı saçma yerler var. Birde Abe olayı kesinlikle çalıntı :) Ama yinede fena gitmiyor. Konusu daha çok CSI gibi olsa da sonradan çıkartıkları gizem ile merak duygusunu artırdı. Diziden midir benden midir bilmiyorum ama Adam'ı ben çok kolay tahmin ettim. Neyse umarım devamı eder.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk zamanlardaki tadı alamıyorum şu son zamanlarda. Zaten dizinin bir bölümünden sonrasını hatırlamıyorum çünkü çoktan uyuyakalmış oluyorum. Keşke daha iyi diziler yapsalar da bizi mutlu etseler :(

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...