30 Aralık 2014 Salı

Yeni Yıl Heyecanı...♥


Herkese yılın son gününün bir önceki gününden kocaman sevgiler :) 

Hediyeler alındı, ağaçlar süslendi, ne yemekler yapılacağı kararlaştırıldı, kıyafetler seçildi... Yeni yıla girerken her şey çok güzel olmalı sonuçta değil mi? Bizim evde de bir yeni yıl heyecanı başladı ki anlatamam. Küçüklüğüme hızlı bir dönüş yaptım desem yeridir. Noel babanın getireceği hediyeyi bekleyeceğim neredeyse :) Bu arada hava da inanılmaz soğudu. Beni tanıyanlar çok iyi bilir ki ben tam kış insanıyımdır. Hava soğuk, evden çıkamıyorum ama yinede çok mutluyum :) 

2014 ülkemiz açısından çok parlak bir yıl olmadı ne yazık ki. Öncelikle bunu belirtmek istedim, çünkü unutmadık-unutmayacağız yaşananları. Geleceğe umutla bakmak istiyorum. Bir daha maden işçileri ölmesin, bir daha gezi çocukları ölmesin istiyorum. Sizi unutturmayacağız. Sizler bizim çocuklarımıza anlatacağımız tarih insanları oldunuz. Hepinize tekrardan Allah'tan rahmet diliyorum.

Peki kendi hayatımda neler oldu? Benim için de pek parlak bir yıl değildi 2014 ama ben pes etmek yerine her zaman savaşmayı seçtim. Bir çok engel, bir çok keder ve sıkıntıyla karşılaşmış olmama rağmen mutluyum. Çünkü bir sürü ders aldım, büyüdüm. Her şeyden önemlisi Blogger dünyasına adım attım ve bir sürü güzel insan tanıdım. Aslında kafamda bir çekiliş düzenlemek vardı ama ne yazık ki gerçekleştiremedim. Fakat aklımda, mutlaka şanslı birkaç takipçime güzel sürprizlerim olacak, beklemede kalın :) 

Yeni yılda gerçekleştirdiğim batıl inançlarım yoktur ama nasıl girersen öyle geçeceğine inananlardanım bende. O yüzden yeni yıla beraber gireceğim insanlar önemlidir. Yazımın başında dediğim gibi küçüklüğüme gittim ben bu yıl. Kar yağardı, şömineden noel babanın gelip bıraktığı bir hediyem olurdu. Televizyonda bir yeni yıl geleneği olarak "Evde Tek Başına" yayınlanırdı. Bizim çocukluğumuz bir başkaydı. Mesela yeni yıl denince aklıma hemen Harry Potter gelir. Malum meşhurdur Hogwarts süsleri :) Daha dün gibi hissediyorum, hiç büyümemiş gibi, zaten ben hiçbir zaman hemen büyümek isteyen çocuklardan olmadım ki....

2015... Bakalım neler getireceksin? Umarım her şey güzel olur. 
Umarım seninle yıldızlarımız barışır ve 2014 gibi üzmezsin beni :) 
Ve umarım sizler için de her şey çok güzel olur. 


Yeni Yılınız Kutlu Olsun....



7 yorum:

  1. Kış insanı olmak ve büyümeyi hiç istememek. :)
    İnşallah her anlamda güzel bir yıl bizi bekliyordur.
    Musmutlu yıllar :) ♥

    YanıtlaSil
  2. Yeni yılınız mutluluklar ve huzur getirmesi dileğiyle... :)

    YanıtlaSil
  3. Blogunun teması çok hoşuma gidiyor :) Umarım yeni yıl herkes için iyi geçer. Bu arada blogunuzu takibe aldım. Blog işinde henüz çok yeni olsam da sizi de benim bloguma beklerim http://kitapsandali.blogspot.com.tr/ :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Hemen geliyorum bende :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...