8 Aralık 2014 Pazartesi

UKitap ile kitaplara daha çok yaşanmışlıklar katalım.


Kitapların ruhları olduğunu düşünen tek insan ben değilimdir herhalde. Bizim acılarımıza, mutluluklarımıza, yaşadıklarımıza en yakından onlar şahit olur. Sessiz yoldaşlarımız, sığındığımız sıcak kucaklardır onlar. İşte elimizdeki kitapları başkalarıyla paylaşıp kitaplara daha fazla anlamlar doldurmamız için 
bugün sizlerle farklı bir şey paylaşıp bir site tanıtımı yapacağım canlar. 

Bu site de tabi ki bir kitap sitesi ama diğerlerinden farklı. Bu sitede ister takas yapabilirsiniz, ister ücretsiz kitap verebilirsiniz, isterseniz de elinizde olan kitapları uygun fiyatlarla satabilirsiniz. Harika değil mi!! :) Ne zamandır böyle bir site arıyordum ve bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine keşfettim. Güvenilir ve bir o kadar samimi bir site gerçekten. Forumlarda yorumlar yazabilir, fikir alışverişi de yapabilirsiniz diğer üyelerle. Sadece üyelik kısmı öyle çok kolay değil. Ya bir arkadaşınızın size davet yollaması gerekiyor, ya da site sahiplerine kendinizi tanıtan ve onların size güvenmesini sağlayan bir mail atıp cevap vermelerini beklemeniz gerekiyor. Bu arada üye olduktan sonra da öyle hemen davet yollamak kolay değil, önce sitede güvenilir bir üye olmanız gerekiyor. Ben ikinci yolu deneyip site yöneticilerine mail attım ve sağ olsunlar beni kırmayıp kısa bir süre içinde mail adresime davetiyemi yolladılar. Şimdi bu siteye üyeyim ve neredeyse her gün girip yeni eklenen kitaplara, kendi almak istediğim kitaplara vs vs mutlaka bakıyorum. 

Eğer siz de bu tarz bir site arayışındaysanız ve gerçekten güvenilir olmasını istiyorsanız, kesinlikle tavsiye ediyorum. 

Hem ne kadar fazla olursak o kadar çok kitap olur değil mi :)   



8 yorum:

  1. Ben de yazdan beri uye olmak istiyorum ama nasil olacağimi bilmiyordum ben de deneyeyim sansimi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dene bence şansını, geri çevireceklerini sanmıyorum :)

      Sil
  2. Ben de bu siteyi kullanıyorum, şu ana kadar birkaç takas gerçekleştirdim ve oldukça memnunum :3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa süperr ben henüz bir takas gerçekleştiremedim çünkü aradığım kitaplar bir türlü yok :))

      Sil
  3. mrb. çok güzel bi site bende katılmak istiyorum. ama siteye davetle üye olmak gerekiyo, bana davet yollayabilirmisiniz? mail:ozlem.agir31@gmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Üzgünüm yollamam mümkün değil, eğer yazımı baştan sona kadar okursanız zaten ne demek istediğimi anlarsınız. İyi akşamlar.

      Sil
    2. okudum zaten daha önce siteden üyelik talep etmek içim mesaj gönderdim ama geri dönüş olmadı. öyle saf saf bekliyorum iki aydır.

      Sil
    3. Ne yazık ki benim şu anda davetiye göndermeme site izin vermiyor. Belki gözlerinden kaçmıştır, tekrar bir form doldurup yollarsan geri dönüş yapacaklarına inanıyorum :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...